Participaties

Van der Wiel biedt opdrachtgevers slimme totaaloplossingen. Dit kan alleen door samen te werken met specialisten en partners die meerwaarde hebben in de hele keten. Van der Wiel neemt daarom deel in de volgende bedrijven.

Mineralis

Mineralis is een groothandel in beton-, wegen- en waterbouwmaterialen. Mineralis wint materialen zelf of koopt deze in. Mineralis beschikt over vijf eigen schepen en werkt met vaste schippers. We beschikken over vier los- en overslaglocaties in Noord-Nederland. Dankzij dit netwerk brengen we grond- en bouwstoffen snel en efficiƫnt op de plaats van bestemming.

Mineralis - Van der Wiel

DBG bouw- en reststoffen

Verontreinigde grond, baggerspecie en bouwstoffen: DBG neemt afvalstromen in en verwerkt ze tot secundaire grond- en bouwstoffen. Van keuring tot sanering, van scheiding tot de afzet van herbruikbare deelstromen: DBG verzorgt het volledige proces. De huidige verwerkingslocaties van DBG liggen in Friesland, Groningen en Drenthe. Meer weten over DBG? Bekijk de website!

Participatie DBG - Van der Wiel

Enviso ingenieursbureau bv

Enviso BV is een zelfstandig opererend ingenieursbureau. Enviso is gespecialiseerd op het gebied van Milieuadvies, Milieutechniek en adviesdiensten voor de GWW-sector. Opdrachtgevers zijn provincies, gemeentes, waterschappen, aannemingsbedrijven, architecten, woningbouwcorporaties en particulieren. Zij schakelen Enviso in voor het uitvoeren en begeleiden van projecten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu, duurzaamheid en detacheringen. Meer weten over Enviso? Bekijk de nieuwe website!

Participatie Enviso - Van der Wiel

Nautilus zandwinning

De Nautilus is aangekocht om de zandwinning voor Van der Wiel te verzorgen. De Nautilus is een diepzuiger die zand wint uit de zandputten van Van der Wiel. De Nautilus is onder meer actief bij de zandwinput bij Nij Beets. Het robuuste en zeer modern ingerichte schip kan zand winnen tot een maximale diepte van 45 meter beneden de waterspiegel.

Nautilus - Van der Wiel 2

Meer weten over Nautilus Zandwinning? Bekijk de website!