Civieltechnisch ontwerper

Voor onze divisie Van der Wiel Infra & Milieu BV zijn we op zoek naar een civieltechnisch ontwerper.

Als civieltechnisch ontwerper heb je een belangrijke rol tijdens de voorbereiding van de werkzaamheden. Samen met de contractmanager, uitvoerder en werkvoorbereider werk je in het kloppend hart van de projecten voor onze opdrachtgevers.

Naast een prima salaris conform de CAO UTA en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we jou een uitdagende en afwisselende functie in een informele organisatie met korte communicatielijnen en diverse ontwikkelmogelijkheden.

Heb jij tekenervaring in de civiele techniek en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken, voel jij je thuis in een dynamische omgeving, ben je leergierig en wil jij met de juiste kennis en motivatie doorgroeien naar een zelfstandige functie met eigen verantwoordelijkheden? Dan gaan wij graag in gesprek met jou!

Wil jij er “samen met ons” werk van maken, stuur dan je motivatiebrief voor 11 januari 2019 met CV per e-mail naar Baudina Ytsma: b.ytsma@vanderwiel.nl Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Bart bij de Leij op tel: 06- 20438041.