locatie drachten

Aan de rand van industrieterrein De Haven ligt het hoofdkantoor van Van der Wiel. Een locatie met tal van mogelijkheden voor de diverse werkmaatschappijen en zowel per voertuig als per schip bereikbaar. 

faciliteiten

De werkmaatschappijen Transport en Handel en Infra & Milieu zijn op deze locatie werkzaam. Maar ook dochterondernemingen DBG bouw- en reststoffen en Enviso Ingenieursbureau BV zijn hier werkzaam en maken gebruik van de faciliteiten. Het terrein rondom het pand wordt onder andere gebruikt voor de opslag van allerlei grondsoorten. Een gedeelte van het terrein fungeert als standplaats voor alle vrachtwagens en aanhangers en ook de werkplaats en een weegbrug bevinden zich op deze locatie.

laad- en loskade

Op het hoofdkantoor van Van der Wiel bevindt zich tevens een aanlegkade voor schepen. Deze wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld de aanvoer van zand, waarna dit met een kraan via een trechter in de kiptrailers wordt geladen voor transport. Maar ook de houtauto’s worden hier regelmatig gelost waarna de boomstronken per schip verder worden vervoerd.

Nieuwsgierig naar deze locatie? U vindt ons op De Meerpaal 11.