biogasinstallatie

Van der Wiel Biogas is specialist in het ontwerpen, realiseren en beheren van complete biogasinstallaties. We leveren biogasinstallaties voor industrie, bedrijf en waterschap. Op basis van de nieuwste technieken en met de inzet van vakmensen. 

Biogasinstallatie: van bron tot verbruiker

Van aansluiting op (slib)gistingstank tot en met een WKK-installatie (verbruiker). Het ontwerp en de realisatie van een biogassysteem vergt veel expertise. Met Van der Wiel haalt u gespecialiseerde ontwerpers, engineers, monteurs en projectmanagers in huis. Van der Wiel Biogas biedt full-service oplossingen inclusief meerjarig onderhoud.

Warmtekrachtkoppeling (WKK-installatie)

Een biogasmotor verstookt biogas en zet het gas om in elektriciteit en warmte. De installatie van een biogasbehandeling bepaalt het rendement en de levensduur van de WKK. U kunt bij ons terecht voor complete oplossingen waarmee u een hoog rendement uit het biogas kunt behalen.

Leidingsystemen biogas

Van der Wiel Biogas ontwerpt en realiseert leidingsystemen voor biogasinstallaties. Ook kunnen wij de leidingen reinigen, testen en inertiseren (gasvrij maken).

Biogasinstallatie - Van der Wiel

Opwerkinstallatie

Van der Wiel Biogas BV is bekend met opwerkinstallaties. Vraag naar de mogelijkheden!

Biogasinstallatie aanleggen? Informeer bij één van onze specialisten.