Bodemsanering

Elke bodemsanering en grondwatersanering vraagt om maatwerk en vakmanschap.  Een aanpak waarbij veiligheid, kwaliteit en kosten centraal staan. Van bodemonderzoek, sanering tot en met grond afvoeren. Van der Wiel ontzorgt opdrachtgevers in het volledige saneringstraject.  

Bodemsanering: slimme samenwerking

Eerst denken, dan doen. Dit is het uitgangspunt voor elke bodemsanering en grondwatersanering die wij uitvoeren. We werken daarom nauw samen met de ingenieurs van Enviso Ingenieursbureau. Op basis van vooronderzoek en advies realiseren we efficiënte en effectieve saneringsoplossingen.

Bodemsanering - Van der Wiel

Grond saneren én vervuilde grond afvoeren

Naast het uitvoeren van een bodemsanering vindt u in Van der Wiel een specialist in het afvoeren van vervuilde grond. Onze partner DBG Bouw- en reststoffen is specialist in het verwerken, saneren en opnieuw toepassen van secundaire grondstoffen. Juist door deze combinatie kunnen we slim en efficiënt werken. Op deze manier is de cirkel rond.

Kwaliteit en veiligheid bij saneringswerken

Van der Wiel Infra & Milieu werkt altijd volgens zorgvuldig opgestelde draaiboeken. Hierin staan alle technische specificaties, kwaliteits- en veiligheidseisen. Onze werkmethoden voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving op het gebied van bodemsanering en grondwatersanering. Onze medewerkers zijn speciaal voor dit werk opgeleid en volgen regelmatig bijscholingen.

Bodemsanering, grondwatersanering, vervuilde grond afvoeren? Neem contact op met één van onze specialisten.