Bouwmaterialen

Het transport van uw bouwmaterialen is bij Van der Wiel in vertrouwde handen. Van depot of tasveld naar bouwplaats: we zijn gespecialiseerd in het vervoer van bouw-, bestratings- en rioleringsmaterialen.  Voor grote en  kleine werkpakketten. Wij zorgen ervoor dat uw materialen op tijd, in de juiste conditie én op de juiste plek arriveren.

Bouwmaterialen transport

Conform afspraak, met oog voor  kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid; kortom  het transport van bouwmaterialen vraagt om een specialist die weet wat er van hem wordt gevraagd. Een specialist die uw belang begrijpt van een klantvriendelijk kwalitatief hoogwaardige logistiek proces. Van der Wiel heeft hiervoor de kennis, de chauffeurs en het materieel in huis.

Bouwmaterialen - Van der Wiel

Eigen wagenpark

Het transportmaterieel van Van der Wiel voldoet aan de hoogste Europese Emissiestandaarden. De Van der Wiel chauffeur is goed opgeleid en weet dankzij jarenlange ervaring waar het om draait: zorgvuldigheid, klantvriendelijk en kwaliteit.

Logistiek partner

Van der Wiel organiseert al uw logistieke stromen zodat u zich op uw corebusiness kunt richten. Van planning en voorraadbeheer, tot en met het transport zelf: we regisseren het complete logistieke proces. De jarenlange succesvolle samenwerking met Kijlstra Bestrating en Kijlstra Riolering is een voorbeeld van de kracht van een logistiek partnership.

Slimme oplossingen voor bouwmaterialen transport? Vraag het een specialist van Van der Wiel Transport en Handel.