Design & Construct

Op zoek naar een partner die het volledige ontwerp- en bouwproces op zich neemt? Dankzij onze totaalaanpak zijn projecten op basis van Design en Construct ons op het lijf geschreven. Voor u de maximale zekerheid dat uw plannen binnen tijd én budget worden uitgevoerd.  

Ontwerpen en realiseren

Van de realisatie van bouwkuipen tot sloopwerken, van de aanleg van riolering tot een complete gebiedsontwikkeling. We ontwerpen én realiseren. Van der Wiel Infra & Milieu ontzorgt opdrachtgevers van a tot z. Wij nemen hierbij de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Schakel ons ook in voor het beheer en onderhoud.

Design & Construct 1 - Van der Wiel

Design & Construct: alle skills in huis

Van der Wiel heeft ruime ervaring met Design & Construct trajecten. Als hoofdaannemer, of als onderaannemer/partner. Van ontwerper tot werkvoorbereider, van uitvoerder tot projectmanager: we hebben alle skills in huis om projecten in hun geheel op te leveren: vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering.

Slim samenwerken

Een totaalaanpak kan niet zonder slimme samenwerking. Hier ligt de kracht van Van der Wiel. Transport en logistiek, milieutechnische kennis, planontwikkeling:  waar mogelijk combineren we onze specialismen. Daarnaast maken we gebruik van de kennis uit de markt. We werken samen met vaste specialisten en leveranciers en komen hiermee tot passende oplossingen.

Design & Construct - Van der Wiel

Een partner gezocht voor Design & Construct? Van der Wiel Infra en Milieu staat voor u klaar.