Handel in grondstoffen

Grond, zand, klei of granulaten: Van der Wiel levert een uitgebreid assortiment aan bouw- en grondstoffen. Dankzij onze expertise en kennis van de markt leveren wij producten van de juiste kwaliteit uit een betrouwbare bron. Onder meer uit onze eigen zandwinputten. Zowel kleine en grote volumes: we zorgen voor een efficiënte logistieke afwikkeling.

Slimme combinaties maken

Kadeverhoging, geluidswal of wegreconstructie? Bij Van der Wiel kunt u terecht voor grond- en bouwstoffen voor allerlei toepassingen. We werken samen met leveranciers, aannemers, grondbanken en grondverwerkers. Dankzij dit netwerk zijn wij in staat om effectieve combinaties te maken. Handig wanneer grondstoffen aan specifieke contracteisen moeten voldoen of wanneer er snel opgeschaald moet worden.

Eigen zandwinputten

We exploiteren in Noord-Nederland diverse zandwinputten en ontwikkelingslocaties waarbij grondstromen vrijkomen. Zand, teelaarde, grond en klei: we hebben een breed assortiment aan grondstoffen op voorraad. Los gestort of in bigbags, voor kleine én grote projecten. De bouw- en grondstoffen die wij leveren, zijn voorzien van de benodigde certificaten en rapportages.

Op- en overslag

Op meerdere plekken in Nederland en Duitsland hebben we eigen locaties voor de op- en overslag van grondstoffen. Over de weg én over het water: met Van der Wiel beschikt u over een leverancier die snel en efficiënt kan leveren. Dit scheelt tijd én geld.

Bekijk ons productenoverzicht