Infrastructuur

Riolering aanleggen, grond bouwrijp maken, verhardingen realiseren?  Van der Wiel Infra & Milieu is specialist in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van ondergrondse en bovengrondse infrastructuur. We bieden hierbij totaaloplossingen.

Grondwerk

Dorps- en stadsvernieuwingen, de herinrichting van bedrijventerreinen of een rioolreconstructie. Ze beginnen allemaal met grondwerk. Van der Wiel  heeft de kennis én het materieel in huis om grondwerk vakkundig voor u uit te voeren. In Van der Wiel vindt u een partner die snel en flexibel inzetbaar is. Bodem saneren, grond afvoeren, zand en funderingsmateriaal leveren? Ook daarvoor schakelt u Van der Wiel in.

Riolering aanleggen

Riolering aanleggen of riool vernieuwen? Van der Wiel Infra & Milieu heeft de vakmensen in huis. Van ontwerp tot en met de realisatie: we bieden totaaloplossingen. Elk jaar leggen we vele kilometers riolering aan. We ontwerpen en realiseren gescheiden systemen, bergingsriolen, drukrioleringen en sluiten percelen aan op de riolering.

Riolering aanleggen - Van der Wiel

Verhardingen

Ontsluitingswegen, parkeerterreinen, wandelpaden en terrassen. Bij de inrichting of herinrichting van dorpskernen, woonwijken en industrieterreinen is de aanleg van verhardingen een belangrijk onderdeel. Van der Wiel Infra & Milieu voert dit werk voor u uit: we ontwerpen en realiseren.

Riolering aanleggen, grondwerk, bouwrijp maken?  Neem contact op met één van onze specialisten.