kippertransport

Kippertransport van zand, grond of puin? Van der Wiel regelt het voor u! Of het nu gaat om grootschalig grondverzet of het transport van enkele kubieke meters zand. We bieden u de zekerheid dat grondstoffen op tijd én in de juiste conditie op de plek van bestemming komen. Dat vertrouwen is hét handelsmerk van Van der Wiel.

Kwaliteit in kippertransport

De chauffeurs die wij voor u inzetten, zijn goed opgeleid en weten dankzij hun ervaring waar het om draait: zorgvuldigheid en kwaliteit. Het merendeel van de vrachten verrichten we met ons eigen wagenpark. Waar nodig kunnen we snel opschalen door werk uit te besteden aan vaste charters welke werken conform onze standaard. Ons materieel voldoet aan alle milieu- en veiligheidseisen en de hoogste Europese Emissiestandaarden.

Kippertransport - Van der Wiel

Ook voor de complete logistieke handling

De complete logistieke afhandeling van grootschalig grondverzet? Met Van der Wiel haalt u een partner in huis die weet wat er wordt gevraagd, wat er voor uw organisatie op het spel staat. U richt zich op uw corebusiness, wij organiseren de logistiek en het transport. Inclusief alle benodigde rapportages en documentstromen. Zeker weten dat het goed zit, dat is Van der Wiel.

Meer weten over kippertransport? Vraag het een specialist van Van der Wiel Transport en Handel.