logistieke dienstverlening

Logistieke stromen efficiënt en slim organiseren zodat u tijd en kosten bespaart. Dat is de drijfveer van Van der Wiel. Of het nu gaat om rondhouttransport of de aanvoer van grondstoffen of bouwmaterialen: ook voor uw logistieke vraagstuk hebben wij de oplossing in huis.

Een passende logistieke oplossing

Planning, voorraadbeheer, administratie, het transport zelf. Logistiek is een complex vraagstuk. Wie dit vraagstuk goed beantwoordt, bespaart tijd én geld. Hiervoor is Van der Wiel uw specialist  die u ontzorgt. Wij zijn een partij die zich verdiept in uw vraag en uw markt. Om daarna een passende logistieke oplossing te bedenken en uit te voeren. Over de weg, het water of per spoor: Van der Wiel regelt het.

De complete handling uitbesteden

Transport en logistiek is een vak apart. Daarom kiezen opdrachtgevers er steeds vaker voor om de complete logistieke handling bij ons neer te leggen. U richt zich op uw corebusiness terwijl Van der Wiel alle logistieke processen en het transport organiseert en uitvoert. U heeft zonder inspanning continu in- en overzicht.

De kracht van Van der Wiel

Jarenlange logistieke ervaring, goed opgeleide mensen, een eigentijdse backoffice en een groot netwerk. Dat is de kracht van Van der Wiel, al meer dan 60 jaar. U ziet het terug in onze KPI’s (Key Performance Indicators):

  • hoge klanttevredenheid;
  • grote leverbetrouwbaarheid;
  • weinig storing en uitval;
  • goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Meer weten over logistieke dienstverlening? Vraag het een specialist van Van der Wiel Transport en Handel.