natuurontwikkeling

De ontwikkeling, aanleg en inrichting van natuurgebieden vergt uitgebreide expertise. Van grondverzet tot grond afvoeren, van waterhuishouding tot de aanleg van wandelpaden, vijvers en poelen. In Van der Wiel treft u een partner die totaaloplossingen biedt bij natuurontwikkeling en gebiedsontwikkeling.

Grondverzet en grond afvoeren

Gebieds- en natuurontwikkeling vraagt vaak om grootschalig grondverzet. Van grondwerk tot grond afvoeren en vrijkomende grond verwerken: Van der Wiel heeft de kennis en het materieel in huis om dit werk vakkundig en efficiënt te doen.

Inrichting natuurgebieden

Wandelpaden, vijvers, poelen, bruggen en oevers. Ook voor de inrichting van natuur- en recreatiegebieden vindt u in Van der Wiel een allround partner. We ontwerpen en realiseren. Uiteraard binnen alle voorwaarden en eisen die flora- en faunabescherming stellen. Samen bouwen we aan een aantrekkelijke en duurzame omgeving.

Slim samenwerken

Een totaalaanpak kan niet zonder slimme samenwerking. Hier ligt de kracht van Van der Wiel. We zijn niet alleen sterk in natuurontwikkeling. Maar ook in transport en logistiek, bodemsanering én planontwikkeling. Waar mogelijk combineren we onze specialismen. Hierdoor werken we slimmer, goedkoper en efficiënter.

Natuurontwikkeling: van ontwerp tot en met de inrichting? Neem contact op met één van onze specialisten.