rondhouttransport

Eén van de specialisaties van Van der Wiel is rondhout transport. Met ervaren chauffeurs, modern materieel en branchekennis vormen we een betrouwbare schakel tussen bos en houtindustrie. Dit doen wij onder meer voor opdrachtgevers Staatsbosbeheer en Prindal.

Houttransport: vakwerk en snelheid

Rondhouttransport vergt meer dan alleen het vervoer van bos naar verwerker. Het vraagt om een slimme planning, oog voor kwaliteit en de zorg dat hout in de juiste condities bij de verwerker komt. Dankzij gecertificeerde chauffeurs, modern materieel en een ervaren backoffice leveren wij boseigenaren, waterschappen en stichtingen vakwerk, snelheid én een marktconforme opbrengst.

Logistieke dienstverlening

Rondhouttransport slim organiseren zodat u tijd en kosten bespaart? Laat u ontzorgen door Van der Wiel. Van planning tot en met voorraadbeheer, van op- en overslag tot en met het transport zelf: we verzorgen het complete logistieke plaatje. U richt zich op uw corebusiness in de wetenschap dat het transport op rolletjes loopt.

Rondhouttransport Staatsbosbeheer

Eén van de opdrachtgevers waar we trots op zijn is Staatsbosbeheer. Voor deze organisatie doen wij de complete logistieke handling: van voorraadbeheer tot en met het transport naar de verwerkers. Omdat Staatsbosbeheer voor duurzaam transport kiest, zetten we niet alleen vrachtwagens in, maar ook schepen en treinen. Onze planningsafdeling zorgt ervoor dat alle transportmiddelen naadloos op elkaar aansluiten.

Slimme oplossingen voor rondhout transport? Vraag het een specialist van Van der Wiel Transport en Handel.