Sloop

Van der Wiel Infra & Milieu biedt opdrachtgevers als 20 jaar een totaalaanpak bij sloopwerken. Van milieutechnische analyse, asbestsanering, het regelen van de vergunningen tot en met de afvoer van afvalstromen.

Sloopwerken? Van der Wiel ontzorgt

Van der Wiel sloopt kantoren, fabrieken, loodsen en silo’s. Dit doen wij van a tot z. We analyseren, organiseren en realiseren. Daarnaast zorgen wij met ons eigen wagenpark voor de afvoer van puin en sloopafval.  Een vaste uitvoerder organiseert en coördineert. Als opdrachtgever heeft u één vast aanspreekpunt tijdens het hele sloopproject.

Sloopcertificaten

Voor het sloopwerk van bestaande gebouwen en het gescheiden afvoeren van puinstromen, beschikt Van der Wiel Infra & Milieu over alle verplichte sloopcertificaten. Ons eigen wagenpark is goedgekeurd voor het verantwoord afvoeren van alle voorkomende afvalstromen.

Asbest verwijderen

Ook voor asbest verwijderen en asbest afvoeren schakelt u Van der Wiel Infra & Milieu in. We zijn volledig toegerust en gecertificeerd voor elk type asbestsanering. Veilig, verantwoord en gecontroleerd.

Sloopwerk, asbestsanering ? Vraag naar de totaaloplossingen van Van der Wiel Infra & Milieu.