Vloerenzand en vloerenzandsilo’s

Vloerenzand van hoge kwaliteit nodig? Van der Wiel zorgt ervoor dat u tijdens een bouwproject verzekerd bent van een snelle toevoer én voldoende voorraad. We leveren vloerenzand van constante kwaliteit in Noord- en Midden-Nederland. Bestel nu en we bezorgen binnen één dagdeel een silo met vloerenzand.

Vloerenzand silo

Van der Wiel Transport en Handel werkt met vloerenzandsilo’s met een inhoud van circa 20 ton. We bezorgen de silo’s vanaf verschillende locaties in Noord-Nederland. Hierdoor zijn we altijd in staat om uw bestelling binnen één dagdeel af te leveren. Onze silo’s zijn geschikt voor bovenlading. Hiermee zijn ze ook inzetbaar op de kleinere bouwplaatsen.

Gegarandeerde kwaliteit vloerenzand

Wie met vloerenzand werkt, wil gewoon goede kwaliteit. Die constante kwaliteit levert Van der Wiel. Een constante gradatie, korrelopbouw en korreldichtheid maken ons vloerenzand in alle omstandigheden goed verwerkbaar.

Vloerenzandsilo - Van der Wiel

Leveren vloerenzand

Silo plaatsen, vullen én omwisselen? Een belletje is voldoende: wij regelen het. Op basis van uw vraag zorgen wij ervoor dat u tijdens het hele project altijd beschikt over voldoende vloerenzand. Klaar met het werk? We wegen de silo’s af: u betaalt alleen de hoeveelheid zand die u heeft verwerkt.

De voordelen van vloerenzand via Van der Wiel:

  • Nu bestellen, binnen één dagdeel een silo beschikbaar.
  • Vloerenzand van hoge en constante kwaliteit.
  • Betaal alleen het vloerenzand dat u verwerkt.
  • We plaatsen, vullen en wisselen om.
  • Transportkosten zijn altijd bij de prijs inbegrepen.