wegenbouwmaterialen

Contracteisen, wet- en regelgeving, kwaliteitseisen, deadlines. Het vervoer van wegenbouwmaterialen is een cruciale schakel bij infrastructurele werken.  Dit vraagt om een transportpartner die weet wat er wordt gevraagd. Een partner die zorgvuldig, betrokken en flexibel is en begrijpt wat er voor u op het spel staat.  

Bulktransport

Van der Wiel Transport is al zestig jaar partner voor de aan- en afvoer van wegenbouwmaterialen. Dit doen wij voor aannemers en bouwers in de GWW-sector. Grote en kleine projecten: we bieden u de zekerheid dat grondstoffen en bouwmaterialen op tijd én in de juiste conditie op de plek van bestemming komen. Dat vertrouwen is hét handelsmerk van Van der Wiel.

Transportprofessionals

Werken met Van der Wiel Transport en Handel? Dat betekent werken met goed opgeleide chauffeurs en materieel dat voldoet aan de hoogste milieu- en veiligheidseisen en emissiestandaarden. Vakmensen die secuur en accuraat zijn: ook als het gaat om alle benodigde rapportages en documentstromen. Voor het vervoer van vervuilde grond of voor het werken op risicovolle locaties, zijn wij gecertificeerd!

Wegenbouwmaterialen leveren

Grond, zand, beton en granulaten: naast het vervoer levert Van der Wiel een uitgebreid assortiment aan bouw- en grondstoffen. We exploiteren hiervoor onder meer onze eigen zandwinputten. Dankzij kennis van de markt en van wet- en regelgeving leveren wij producten van de juiste kwaliteit uit een betrouwbare bron. Uiteraard met een snelle logistieke afwikkeling.

Wegenbouwmaterialen transport? Vraag het een specialist van Van der Wiel Transport en Handel.