divisies

Van der Wiel Holding BV is begonnen met de transport en handel. Jaren later werd dit uitgebreid met de specialismen Infrastructuur & Milieu en Biogas.

Van der Wiel transport BV

In meer dan zestig jaar tijd groeide Van der Wiel uit tot een full-service bedrijf in transport en logistiek. Dankzij onze logistieke expertise, modern materieel en specialistische kennis van bouw- en grondstoffen, bieden we opdrachtgevers een breed scala aan oplossingen rondom transport, logistiek en de handel in grondstoffen.

Van der Wiel Infra & Milieu BV

De realisatie van projecten op het gebied van civiele techniek, infrastructuur en milieu vraagt vandaag de dag om ervaring, creativiteit én kwaliteit. Van der Wiel Infra & Milieu weet hoe dit  werkt. Wij zijn als initiatiefnemer, aannemer, partner of uitvoerder betrokken bij grote én kleine projecten. Al meer dan zestig jaar.

Van der Wiel Biogas BV

Van der Wiel Biogas is specialist in het ontwerpen, realiseren en beheren van biogasinstallaties en onderdelen daarvan. We leveren en onderhouden complete biogasinstallaties voor industrie, bedrijf en waterschap. Op basis van de nieuwste technieken en met de inzet van vakmensen.

Samen maken we er werk van!