biogas

Van der Wiel Biogas is specialist in het ontwerpen, realiseren en beheren van biogasinstallaties en onderdelen daarvan. We leveren en onderhouden complete biogasinstallaties voor industrie, bedrijf en waterschap. Op basis van de nieuwste technieken en met de inzet van vakmensen. 

Van vergisten naar biogas

Slib, slachtafval of GFT-resten. De vergisting van organische reststromen is een interessante oplossing voor het opwekken van energie, het terugwinnen van grondstoffen en het verkleinen van afvalstromen. De kwaliteit en de inrichting van een biogasinstallatie is uiteindelijk bepalend voor het rendement van vergisting.

Biogasinstallatie: van ontwerp tot en met realisatie

Van techniek, tot wet- en regelgeving en veiligheid (ATEX): de ontwikkeling, realisatie en het onderhoud van biogassystemen vergt veel expertise. Met Van der Wiel haalt u ontwerpers, engineers, monteurs en projectmanagers in huis. Onze kracht ligt in deze totaalaanpak.

Biogasinstallatie op maat

Geen biogasinstallatie is hetzelfde. Elke locatie en situatie vraagt om maatwerk. De inpassing van een warmtekrachtinstallatie of een opwerkingsinstallatie, extra voorzieningen voor gasopslag of veiligheid? Van der Wiel analyseert, adviseert, ontwerpt en realiseert de installatie die bij uw vraag past.

Gecertificeerd

Wie investeert in een biogasinstallatie gaat voor veiligheid en een lange levensduur. We hebben alle certificaten in huis om een topproduct te leveren. Naast ISO 9001, ISO 14001 en VCA*** zijn we gecertificeerd voor het installeren en onderhouden van Protego onder- en overdrukbeveiliging! Bekijk hier onze certificaten.

Biogasinstallatie realiseren? Samen maken we er werk van!