Enviso Ingenieursbureau bv

Enviso adviseert Van der Wiel bij diverse milieuprojecten. Met deze dochteronderneming heeft Van der Wiel alle kennis en kunde letterlijk onder één dak. Zowel Van der Wiel als Enviso is hiermee onderscheidend.

enviso en van der wiel

Enviso is gespecialiseerd op het gebied van milieuadvies, milieutechniek en adviesdiensten voor de GWW-sector. Bij projecten op het gebied van bodem, milieu en GWW biedt Enviso snelle en kostenefficiënte oplossingen. Er vindt dan ook regelmatig een nauwe samenwerking plaats met de divisies Infra & Milieu en Transport. Er wordt oplossingsgericht gewerkt en letterlijk met korte lijnen.

opdrachtgevers enviso

Provincies, gemeentes, waterschappen, aannemingsbedrijven, architecten, woningbouwcorporaties en particulieren schakelen Enviso in voor het uitvoeren en begeleiden van projecten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu, duurzaamheid en detacheringen.

meer over enviso?

Enviso bevindt zich in hetzelfde pand als Van der Wiel aan de Meerpaal 11 te Drachten. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 0512 – 586 246. Meer informatie over de producten en diensten van Enviso is te vinden op de pas vernieuwde website. Bekijk de website!

Samen maken we er werk van!

Diensten