infra & milieu

De realisatie van projecten op het gebied van civiele techniek, infrastructuur en milieu vraagt om ervaring, creativiteit en kwaliteit. Van der Wiel Infra & Milieu weet hoe dit werkt. Wij zijn als initiatiefnemer, aannemer, partner of uitvoerder betrokken bij kleine én grote projecten. Al meer dan zestig jaar.

Initiatief, ontwerp én realisatie

Tekenaars, ontwerpleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders. Van der Wiel Infra & Milieu heeft alle specialisten in huis om een grote diversiteit aan werkzaamheden uit te voeren. Of het nu gaat om sloopwerk, de aanleg van bouwkuipen, bodemsaneringen of de inrichting van woonwijken: Van der Wiel gaat voor resultaat. Van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud.

Onze kracht: slim samenwerken

Kostenbewust, meedenken en samen tot slimme oplossingen komen. Dat is de kracht Van der Wiel. We zijn niet alleen sterk in Infra & Milieu, maar ook in transport, logistiek en  planontwikkeling. Door te combineren, werken we slimmer, goedkoper én efficiënter: ‘samen maken we er werk van!’.

Design & Construct

In Van der Wiel Infra & Milieu treft u een allround partner op het gebied van infrastructuur en milieu. We verzorgen het liefst complete trajecten op basis van Design & Construct: van schets tot en met de realisatie. Uiteraard werken wij altijd volgens vooraf vastgelegde kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen.

Slimme Infra & Milieu-oplossingen gezocht?  Samen maken we er werk van!