transport & Handel

In meer dan zestig jaar tijd is Van der Wiel uitgegroeid tot een full-service bedrijf in transport en logistiek. In de kern nog altijd een hecht familiebedrijf. Dankzij onze logistieke expertise, modern materieel en specialistische kennis van bouw- en grondstoffen, bieden we u een breed scala aan oplossingen rondom transport en logistiek.

Specialisten in transport

Of het nu gaat om rondhouttransport of het bulktransport van bouw- en grondstoffen: Van der Wiel regelt het. Meer dan 65 vrachtwagens gaan elke dag de weg op om materialen en goederen efficient  naar hun bestemming te brengen. Van der Wiel biedt u in deze gevallen zekerheid, continuïteit én kwaliteit.

Logistieke dienstverlening

Transport is voor ons meer dan een lading van a naar b brengen. Logistieke stromen slim organiseren zodat u tijd en kosten bespaart. Dat is de drijfveer van Van der Wiel. Van planning tot en met voorraadbeheer, van op- en overslag tot en met het transport zelf: we verzorgen waar nodig het complete logistieke vraagstuk zodat u zich op uw corebusiness kunt richten.

Divisie Transport 1 - Van der Wiel

Handel: bouw- en grondstoffen

Grond, zand, grind, leem of bagger: Van der Wiel levert een uitgebreid assortiment aan bouw- en grondstoffen. In kleine én grote volumes. We exploiteren hiervoor onder meer onze eigen zandwinputten. Dankzij kennis van de markt en van wet- en regelgeving leveren wij producten van de juiste kwaliteit uit een betrouwbare bron. Uiteraard met een snelle logistieke afwikkeling.

Samen maken we er werk van!

Goed opgeleide mensen, modern materieel en grote betrokkenheid bij u als opdrachtgever. Dat is de kracht van Van der Wiel. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat. Of zoals we bij Van der Wiel zeggen: ‘Samen maken we er werk van.’ Een aanpak die zich na zestig jaar nog altijd vertaalt in hoge klanttevredenheid, grote leverbetrouwbaarheid, weinig storing en uitval en een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Meer weten over transport en logistiek? Vraag het een transportspecialist van Van der Wiel Transport & Handel.