Menu Scroll

Grondstromenapp van Van der Wiel operationeel

Het is zover, onze eigen ontwikkelde grondstromenapp is operationeel. Door optimale uitwisseling van vraag en aanbod van grondstromen kunnen wij intern verbindingen leggen, werk met werk maken en extra concurrerend zijn in de grondhandel en het transport.

Lees meer

Vanuit de verschillende disciplines binnen Van der Wiel, welke reeds onderling werkzaam zijn met grondstromen, is per discipline 1 persoon aangesloten in de app. Door het real time invoeren van vraag en aanbod van grondstromen krijgen deze gebruikers na invoer direct een pop up van de nieuw ingevoerde vraag of aanbod. De invoer bestaat o.a. uit vraag of aanbod, de soort grond/zand, de hoeveelheid, de aanvrager, de rapportage met kwaliteitsbepaling, de geografische ligging en de planning.

De invoer wordt opgeslagen in een centrale database, waar via de app ook specifiek in gezocht kan worden naar wat er voorradig is. Vervolgens kan er gezocht worden naar een optimale uitwisseling van vraag en aanbod.

Op de foto onze collega Sander Oosting. Hij is de beheerder van de grondstromenapp en zorgt voor het up to date houden van de ingevoerde data.