Medewerker Bedrijfsbureau

Ben jij die enthousiaste medewerker die het een uitdaging vindt om alle ballen in de lucht te houden, heb je een proactieve werkinstelling en kun je uitstekend samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers, weet je goed overzicht te houden en schrik je niet van deadlines?

Voor onze divisie Van der Wiel Biogas BV zijn we op zoek naar een medewerk(st)er bedrijfsbureau (24-40u).

Als spin in het web bewaak je de bedrijfsprocessen, beheer je de agenda, stel je offertes op, draag je zorg voor de facturering, ben je verantwoordelijk voor de archivering en digitalisering van projectdocumenten en ondersteun je je collega’s met alles wat maar voorbij komt!

Naast een prima salaris conform de CAO Metaal en Techniek en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we jou een uitdagende en afwisselende functie in een informele organisatie met korte communicatielijnen en diverse ontwikkelmogelijkheden.

Heb jij ervaring in een soortgelijke functie, affiniteit met techniek en duurzaamheid en heb je minimaal een MBO opleiding afgerond en wil jij ons Biogasteam komen versterken?

Stuur je motivatiebrief voor 11 januari 2019 met CV per e-mail naar Baudina Ytsma: b.ytsma@vanderwiel.nl Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Theo Kooistra op tel: 06-22457093.