07 juli 2016

Officiële starthandeling Parklaan Winschoten door Wethouder Van den Aker

Vanochtend vond de officiële starthandeling van de herinrichting van de Parklaan te Winschoten plaats. Wethouder Ricky van den Aker van gemeente Oldambt verleende hiervoor graag haar medewerking.

officIële starthandeling parklaan winschoten

Van der Wiel Infra & Milieu BV is maandag 4 juli jl. al gestart met de eerste fase van het project. Van de buurtbewoners die aan het rozen rooien waren, de eerste schop die de grond in ging en het bevorderlijke weer kwamen deze week al meerdere berichten voorbij op Twitter en de nieuwspagina van het project. Vandaag was echter de officiële aftrap van de werkzaamheden. Na de plaatsing van de 10 ton wegende nieuwe put legde Van den Aker symbolisch de eerste grond rondom de put van het nieuwe rioolstelsel.

inhoud van het project

De Parklaan van Winschoten wordt volledig opnieuw ingericht. Deze werkzaamheden bestaan uit 6 fasen en zullen conform huidige planning zo’n 18 weken in beslag nemen. Om overlast voor de bewoners te verminderen, gaat Van der Wiel in één stuk door vanaf de aanvang van werkzaamheden. Daarnaast wordt er in de bouwvak doorgewerkt. Conform planning zijn de werkzaamheden in oktober 2016 gereed.

meer informatie op de projectpagina

De werkzaamheden zijn op de voet te volgen middels de speciaal hiervoor ontwikkelde projectpagina. Daarnaast zijn op Twitter via #parklaan0597 alle tweets hierover te vinden. Van der Wiel doet dit o.a. om de betrokkenheid van de stakeholders, met name de buurtbewoners en de opdrachtgever, bij het project te stimuleren.

Meer informatie? Van der Wiel is zowel op het werk zelf als daarbuiten goed bereikbaar om uw vragen over dit project te beantwoorden. Neem contact op via het contactformulier op de projectpagina, of bel een medewerker uit het projectteam.