12 april 2017

Jelle mocht een dag mee met een van onze chauffeurs

Tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg op 8 februari 2017, heeft Van der Wiel ook deelgenomen aan de veiling voor KiKa (kinderen kankervrij).

Hoogste bieder

We hebben voor de hoogste bieder een compleet verzorgde dag in de bossen op een rondhouttransportklus met een vakkundige, gecertificeerde chauffeur van Van der Wiel geveild. Een unieke ervaring waarbij je in de prachtige natuur kennis maakt met de wereld van het houttransport. Afgelopen donderdag was het zover en mocht Jelle Hoogland samen met onze chauffeur Johan deze dag beleven!

Goodiebag met Van der Wiel gadgets

Om 6.00 uur werd Jelle op ons kantoor aan de Meerpaal in Drachten ontvangen. Om de dag compleet te maken ontving hij een goodiebag met leuke Van der Wiel gadgets. Na een kop koffie en een nadere kennismaking kon Jelle plaatsnemen in de vrachtauto. Rond 6.20 uur vertrokken ze richting de bossen van Bakkeveen om daar het eerste rondhout te laden. Na het laden ging de rit verder naar Duitsland. Onderweg naar Duitsland genoten Jelle en Johan nog van een heerlijke uitsmijter. Een dag om nooit te vergeten!