Familiebedrijf van der wiel, sinds 1954

Op de weg en over het water, op bouwterrein en bij saneringslocatie, in bos- en natuurgebied. Van der Wiel kom je overal tegen. Dat was al zo in de late jaren vijftig, vandaag de dag is daar niets aan veranderd.

In de kern is Van der Wiel nog altijd een familiebedrijf. Een bedrijf waar alle 200 medewerkers tot de familie behoren. En een organisatie die samenwerking hoog in het vaandel heeft. Intern én met klanten. Hard werken, met elkaar kansen zien én benutten. Dat is de kracht van Van der Wiel, al zestig jaar lang.

Onze werkmaatschappijen

Van der Wiel Transport BV

In meer dan zestig jaar tijd groeide Van der Wiel uit tot een full-service bedrijf in transport en logistiek. Dankzij onze logistieke expertise, modern materieel en specialistische kennis van bouw- en grondstoffen, bieden we opdrachtgevers een breed scala aan oplossingen rondom transport, logistiek en de handel in grondstoffen.

Over ons - Transport - Van der Wiel

Van der Wiel Infra & Milieu BV

De realisatie van projecten op het gebied van civiele techniek, infrastructuur en milieu vraagt vandaag de dag om ervaring, creativiteit én kwaliteit. Van der Wiel Infra & Milieu weet hoe dit  werkt. Wij zijn als initiatiefnemer, aannemer, partner of uitvoerder betrokken bij grote én kleine projecten. Al meer dan zestig jaar.

Over ons - Infra & Milieu - Van der Wiel

Meer weten over de oorsprong van onze organisatie? Lees over de historie.