Participaties

Van der Wiel biedt opdrachtgevers slimme totaaloplossingen. Dit kan alleen door samen te werken met specialisten en partners die meerwaarde hebben in de hele keten. Van der Wiel neemt daarom deel in de volgende bedrijven.

Mineralis

Mineralis is een groothandel in beton-, wegen- en waterbouwmaterialen. Mineralis wint materialen zelf of koopt deze in. Mineralis beschikt over vijf eigen schepen en werkt met vaste schippers. We beschikken over vier los- en overslaglocaties in Noord-Nederland. Dankzij dit netwerk brengen we grond- en bouwstoffen snel en efficiënt op de plaats van bestemming. Meer informatie? Bekijk de website.

Mineralis - Van der Wiel

Nautilus zandwinning

De Nautilus is aangekocht om de zandwinning voor Van der Wiel te verzorgen. De Nautilus is een diepzuiger die zand wint uit de zandputten van Van der Wiel. De Nautilus is onder meer actief bij de zandwinput bij Nij Beets. Het robuuste en zeer modern ingerichte schip kan zand winnen tot een maximale diepte van 45 meter beneden de waterspiegel. Meer weten over Nautilus Zandwinning? Bekijk de website!

Nautilus - Van der Wiel 2