Menu Scroll

Diepstroeten Assen

Op het voormalige terrein van Vanboeijen worden 400 woningen gebouwd in een groene omgeving. Van Wijnen Projectontwikkeling Noord BV is projectontwikkelaar van het woonpark Diepstroeten, aan de rand van Assen. De vormgeving van het woningplan is gebaseerd op landschappelijke en natuurlijke waarden. De groene opzet, de ruimtelijkheid en de ligging is uniek en spreekt de kopers erg aan.

Projectdetails

Projectdetails

Locatie Diepstroeten te Assen
Toegepaste expertises
Andere projectgegevens
  • Opdrachtgever: Van Wijnen Projectontwikkeling Noord BV
  • Contractvorm: Bouwteam
  • Uitvoering: 2016 – heden
  • Overige toegepaste expertises: Grondstromen, Logistieke dienstverlening, Ingenieursdiensten & Sloopwerk en bodemsanering

Het Project

Herinrichting

Nadat de bestaande bebouwing was gesloopt (in opdracht van Stichting Vanboeijen), hebben we in opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord BV de openbare ruimte ontworpen en ingericht. Bij het ontwerp hebben we nauw samengewerkt met een stedenbouwkundige en de gemeente Assen. Voor de uitvoering zijn werktekeningen en een RAW-bestek opgesteld. Op basis van bestek en werktekeningen is het terrein bouwrijp gemaakt en de coördinatie verzorgd voor de aanleg van de nutsvoorzieningen in het plan. Aansluitend wordt het terrein gefaseerd woonrijp gemaakt. Naar verwachting is het gehele project in 2023 gereed.

Direct contact?

Jan Posthumus

Civiele Techniek

j.posthumus@vanderwiel.nl