referenties

Bij de uitvoering van projecten streven we naar tevreden stakeholders. Per project bekijken we welke middelen we hiervoor inzetten; elk project is immers uniek. Communicatie hebben we daarbij hoog in het vaandel. Bij oplevering, maar ook tussentijds, vragen we de stakeholders om feedback zodat we onze dienstverlening continu kunnen verbeteren. We delen deze referenties graag.

Herinrichting Winschoten: opdrachtgever gemeente oldambt

“Afgezien van een verkeerde inschatting van de afvoer van het rioolwater, waardoor er wateroverlast is ontstaan, vind ik het super gaan. Jullie werken correct en snel. Bij de calamiteit is dit op professionele wijze opgepakt. De bewoners zijn middels een brief op duidelijke en snelle manier geïnformeerd. Dit hebben we niet vaak gezien in Oldambt. Verder heb ik geen klachten ontvangen van overlast. Wat ons betreft zou ik zeggen: ga zo door. Chapeau.”

Herinrichting winschoten: mevrouw toren, bewoonster

“Niks geen trammelant. Nee hoor, we zijn allemaal tevreden. Mijn man had vroeger een technische groothandel dus ik kijk er ook anders naar; ik was vroeger zelf ook altijd bezig. Ik heb een probleem gehad met water in mijn kelder, maar dat is goed opgelost. De mannen van Van der Wiel zijn harde werkers. Ik zorg goed voor ze met af en toe een natje en een droogje, omdat ik het zo gezellig vind dat ze er zijn.”

Van der Wiel

Meer informatie over het project herinrichting te Winschoten is te vinden op de projectpagina. Binnenkort meer referenties!