sloop basisschool en kinderopvang

Van der Wiel Infra & Milieu BV sloopt het voormalige pand van OBS De Meander en de kinderopvang aan De Hunze te Drachten. Een mooie klus! 

gunning op basis van laagste prijs

De sloop wordt uitgevoerd in opdracht van gemeente Smallingerland. Het werk is aanbesteed en op basis van de laagste prijs gegund aan Van der Wiel Infra & Milieu BV. Woensdag 19 oktober jl. is gestart met de sloopwerkzaamheden en binnen 30 werkbare dagen zal het project afgerond zijn. Conform bestek waarborgt Van der Wiel de veiligheid; voorbijgangers worden middels bebording geïnformeerd en bij het uit- en inrijden van bouwverkeer begeleid door een medewerker van Van der Wiel. Er is te allen tijde een medewerker telefonisch bereikbaar voor calamiteiten.

integrale samenwerking

Van der Wiel Transport BV levert de containers waar het sloopafval in gedeponeerd wordt: op de afbeeldingen is deze integrale samenwerking te zien. Het sloopafval wordt gescheiden in vijf verschillende containers: glas, ijzer, bouw-/sloopafval, dakleer en B-hout. Van der Wiel Infra & Milieu BV is gecertificeerd sloopaannemer. Klik hier voor meer informatie over veilig en milieukundig slopen.

Voor de kraanmachinist en de voorman van Van der Wiel een leuke klus om aan te werken. Ook het weer zit mee: de herfstzon schijnt volop. Ideaal voor het maken van onderstaande projectfoto’s.