Menu Scroll

Toutenburg Noardburgum

Als bouwteampartner heeft Van der Wiel, samen met Jorritsma Bouw en Pranger-Rosier, het zorgcentrum Nieuw Toutenburg in Noardburgum gebouwd. De oorspronkelijke gebouwen waren verouderd en voldeden niet meer aan de huidige kwaliteitsnormen.

Projectdetails

Projectdetails

Locatie Zomerweg 75 te Noardburgum
Toegepaste expertises
Andere projectgegevens
  • Opdrachtgever: Zorggroep Noorderbreedte BV
  • Contractvorm: Bouwteam
  • Uitvoering: 2018 – heden
  • Overige toegepaste expertises: Logistieke dienstverlening, Ingenieursdiensten, Sloopwerk en tanksanering & Grondstromen

Het Project

Zorggroep Noorderbreedte koos ervoor om de nieuwbouw op hetzelfde terrein te zetten. De locatie biedt ruimte aan 120 bewoners. Wij hebben het grondwerk uitgevoerd en de drainage, riolering, groenvoorziening én terreinverhardingen aangelegd. Ook zijn er drie ondergrondse tanks gesaneerd.

Nieuwbouw Toutenburg

In het najaar van 2019 verhuisden de bewoners, maar in juni 2021 is de terreininrichting van de zorglocatie helemaal klaar. Toutenburg is hét expertisecentrum voor mensen met het syndroom van Korsakov en ouderen met psychiatrische problemen in Friesland. De nieuwe locatie is volledig toekomstbestendig.

Laatste werkzaamheden

Als laatste werkzaamheden worden enkele kunstobjecten en de klokkentoren verplaatst en het terrein verder ingericht. De verwachting is dat het project medio 2021 volledig wordt afgerond.

Video

Dubbelklik op de video voor afspelen in volledig scherm.

Direct contact?

Jan Cnossen

Uitvoerder

0513123456 jcnossen@vanderwiel.nl