Het transporteren van grond, rondhout, slib, asfalt en bouwmaterialen is een vak apart. Onze ervaren chauffeurs zijn erin getraind om de ladingen op tijd én met de juiste papieren en certificaten op de juiste plek te krijgen. Of het nu gaat om groot of klein transport: Van der Wiel regelt het.

Transport is méér dan het brengen van een lading van A naar B. Wie slim omgaat met planning, voorraden en administratie bespaart tijd én geld.

Vakmanschap in
logistiek en transport

Transport is méér dan het brengen van een lading van A naar B. Wie slim omgaat met planning, voorraadbeheer en administratie bespaart tijd én geld. Bij Van der Wiel werken ervaren medewerkers die het complete logistieke proces voor u uit handen nemen. Van een kleinschalig werk tot een groot complex project, wij gaan geen logistieke uitdaging uit de weg!

Voor elk transport een passende oplossing

Van der Wiel beschikt over een breed en gespecialiseerd wagenpark. Daardoor kunnen we elke transportopdracht in de grond-, weg- en waterbouw goed én veilig uitvoeren. Onze vrachtwagens zijn geschikt om zand, grond, gebroken puin, menggranulaat, slib, grind of rondhout af te leveren. Ook het transport van verontreinigde grond kunnen wij voor u verzorgen.

Rondhout

Eén van onze specialisaties is het transporteren van rondhout. Bij rondhout is het belangrijk dat het hout in de juiste conditie bij de verwerker terechtkomt. Met meerdere open trailers rijden we de boomstammen rechtstreeks vanuit het bos naar de fabrieken. Omdat we kiezen voor duurzaam transport zetten we niet alleen vrachtwagens in, maar ook schepen en treinen. Onze planningsafdeling zorgt ervoor dat alle transportmiddelen naadloos op elkaar aansluiten. Het vervoeren van rondhout doen we onder andere voor Staatsbosbeheer en Prindal.

Zorgvuldig in infra

Het vervoeren van wegenbouwmaterialen is een belangrijke schakel bij met name infraprojecten. U heeft te maken met contracteisen, wet- en regelgeving, kwaliteitseisen en deadlines. Dat begrijpen we maar al te goed. Al meer dan 65 jaar lang zorgen we ervoor dat bouw-, bestratings- en rioleringsmaterialen op tijd én in de juiste conditie op de plek van bestemming komen. We zijn bovendien elke dag met meerdere auto’s aan het werk in het asfalttransport. Van het asfalt frezen tot warm asfalt leveren: onze ervaren chauffeurs weten precies wat u van ons verlangt.

Materiaal leveren

Grond, zand, beton en asfalt. Naast het transporteren van deze materialen, leveren we een groot assortiment aan bouw- en grondstoffen. We maken hierbij gebruik van onze eigen zandwinputten en ons netwerk bij derden. Per trailer of per bigbag: Van der Wiel levert het.

Direct contact?

Bart bij de Leij
Bedrijfsmanager

Kom jij ons versterken?

Kom jij met jouw expertise ons ‘Wielerteam’ versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons topprestaties willen leveren.

Werken bij