Menu Scroll

We zoeken vanuit Research en Development continu naar innovaties die aansluiten bij onze core business. Circulariteit en duurzaamheid zijn items die hierbij aansluiten. Denk aan het produceren van speciale mengsels van zand, grond, bomengrond, compost etc. en het onderzoeken van alternatieven voor kleimengsels en immobilisatie. Daarnaast kijken we naar alternatieve brandstoffen (o.a. HVO diesel en waterstof) voor het wagenpark.

Lees meer

Innovaties bij
Van der Wiel

Oplossingen voor grondreiniging

We zoeken oplossingen voor reiniging van Pfas houdende grond en grond met Japanse duizendknoop. Ons ingenieursbureau is bij dit soort projecten vaak de kartrekker als adviseur voor de vele vragen vanuit de markt. Van der Wiel is in deze een totaal-oplosser voor het geven van advies en aansluitend het bieden van een oplossing!

Grondstromenapp

Met onze eigen grondstromenapp kan de handel (vraag en aanbod) van grondstromen optimaal worden afgestemd en geregeld binnen Van der Wiel. Wij vinden altijd een kosteneffectieve oplossing en kunnen snel schakelen in het totale proces van keuring tot afvoer en verwerking.