Menu Scroll

Van wandelpaden en vijvers tot de complete aanleg van natuurgebieden. Wij geven vorm aan de omgevingen van mens, plant en dier. We ontwikkelen natuurgebieden, richten ze opnieuw in, leggen ze aan en zorgen voor de afzet van de uitkomende grondstromen. Bent u op zoek naar een partij die het volledige ontwerp- en realisatieproces voor u uit handen neemt? Dan is Van der Wiel uw partner.

Lees meer

We ontwerpen met oog voor de natuur, duurzaamheid en detail. Uiteraard binnen alle voorwaarden en eisen die de flora- en faunabescherming stellen. Ons doel is een aantrekkelijke en duurzame omgeving te creëren.

Bekijk projecten

We geven vorm
aan de natuur

Onze experts zijn adviseur, tekenaar, ecoloog óf uitvoerder. Wat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal het liefst met hun laarzen in de modder staan. Of het nu gaat om een ingrijpend en complex project of een praktische handeling: samen gaan we voor een groene omgeving.

Inrichten van de natuur

Bij het inrichten van een natuur- of recreatiegebied zijn veel uiteenlopende aspecten van belang. We hebben voor de benodigde vergunningen een eigen ingenieursbureau. Ook hebben we kennis van ecologie. Daardoor kunnen we u bij elk project adviseren en begeleiden. We ontwerpen met oog voor natuur, duurzaamheid en detail. Uiteraard binnen alle voorwaarden en eisen die de flora- en faunabescherming stelt. Ons doel is een aantrekkelijke en duurzame omgeving te creëren.

Grondverzet en grond afvoeren

Bij gebieds- en natuurontwikkelingsprojecten komt er veelvuldig grond of zand vrij of is er aanvoer nodig. Om dit tot in de puntjes te verzorgen, betrekken wij onze specialisten van DBG Bouw- en reststoffen. Zij beschikken over een uitstekend netwerk voor het afstemmen van vraag en aanbod van grondstromen. Uiteraard zetten we ook de collega’s van Logistieke Dienstverlening in. Zo benutten we de samenwerking  tussen de verschillende Van der Wiel expertises optimaal.

Slim samenwerken

Samen tot slimme oplossingen komen, dat is de kracht van Van der Wiel. We zijn niet alleen sterk in natuurontwikkeling, maar ook in een optimale logistieke dienstverlening en de regulering en keuring van grondstromen. Door werkzaamheden en expertises te combineren werken we slimmer, goedkoper én efficiënter. Samen maken we er werk van!