Van wandelpaden en vijvers tot de complete aanleg van natuurgebieden. Wij geven vorm aan de omgeving van mens, plant en dier. We ontwerpen en ontwikkelen natuurgebieden, richten ze opnieuw in, leggen ze aan en zorgen voor de afzet van de uitkomende grondstromen. Bent u op zoek naar een partij die de volledige natuurontwikkeling voor u uit handen neemt? Dan is Van der Wiel uw partner.

We ontwerpen met oog voor de natuur, duurzaamheid en detail. Uiteraard binnen alle voorwaarden en eisen die de flora- en faunabescherming stellen. Ons doel is een aantrekkelijke en duurzame omgeving te creëren.

We geven vorm
aan de natuur

Onze experts zijn adviseur, tekenaar, ecoloog óf uitvoerder. Wat ze gemeen hebben, is dat ze allemaal het liefst met hun laarzen in de modder staan. Of het nu gaat om een ingrijpend en complex project of een praktische handeling: samen gaan we voor een groene omgeving.

Inrichten van de natuur

Bij het inrichten van een natuur- of recreatiegebied zijn veel uiteenlopende aspecten van belang. We hebben voor de benodigde vergunningen een eigen ingenieursbureau. Ook hebben we kennis van ecologie. Daardoor kunnen we u bij elk project adviseren en begeleiden. We ontwerpen met oog voor natuur, duurzaamheid en detail. Uiteraard binnen alle voorwaarden en eisen die de flora- en faunabescherming stelt. Ons doel is een aantrekkelijke en duurzame omgeving te creëren.

Grondverzet en grond afvoeren

Bij gebieds- en natuurontwikkelingsprojecten komt er veelvuldig grond of zand vrij of is er aanvoer nodig. We beschikken over een uitstekend netwerk voor het circulair afstemmen van vraag en aanbod van grondstromen.

Slim samenwerken

Samen tot slimme oplossingen komen, dat is de kracht van Van der Wiel. We zijn niet alleen sterk in natuurontwikkeling, maar ook in een optimale logistieke dienstverlening en de regulering en keuring van grondstromen. Door werkzaamheden en expertises te combineren werken we duurzaam, slimmer, goedkoper én efficiënter. Samen maken we er werk van!

Direct contact?

Germ van der Wiel
Commercieel manager

Kom jij ons versterken?

Kom jij met jouw expertise ons ‘Wielerteam’ versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons topprestaties willen leveren.

Werken bij