Menu Scroll

Over Van der Wiel

Wij zijn Van der Wiel

Van der Wiel realiseert projecten op het gebied van civieltechnische werken, natuurontwikkeling, logistieke dienstverlening, sloopwerk en bodemsanering. We leveren ingenieurs(diensten) en stemmen vraag en aanbod van grondstromen op elkaar af. We bedenken vernieuwende en slimme oplossingen voor onze opdrachtgevers en blinken uit in de totaal ontzorgen van A tot Z. Van der Wiel typeert zich door zakelijk partnerschap; met Van der Wiel wordt 1 + 1 meer dan 2!

De historie

Het heden

In de jaren na de oprichting van de Holding BV groeide Van der Wiel door tot een onderneming met circa 170 vakmannen en -vrouwen. Tot op de dag van vandaag is Van der Wiel nog steeds een familiebedrijf. Dit merk je aan de betrokken medewerkers en de hechte onderlinge sfeer. Vanuit een stabiele basis en met focus op kwaliteit en innovatie werken we aan de toekomst.

Totaaloplosser

Van der Wiel levert een breed scala aan diensten in meerdere disciplines. Bouwen is teamwork. Korte lijnen, heldere communicatie, praktisch meedenken en innovatieve ideeën inbrengen: dat is het team van Van der Wiel ten voeten uit.

Al méér dan 65 jaar Van der Wiel

Meer informatie over van der Wiel

Direct contact?

Baudina Ytsma

HR

0513 123 456 b.ytsma@vanderwiel.nl