Werken bij van der wiel

Wat we doen, doen we goed. En we doen het samen. Dat is typisch Van der Wiel. Dit begint bij onze mensen. Alleen dankzij hun kennis en vaardigheden kunnen we topprestaties leveren. Daarom zijn we zuinig op ons personeel.

Dat merk je aan alles: goede arbeidsvoorwaarden, oog voor duurzame inzetbaarheid en ruimte voor persoonlijke groei. Maar we zijn bovenal een familiebedrijf. Een plek waar het draait om goede teamspirit, een werkgever die denkt om z’n mensen.

Arbeidsvoorwaarden

Van der Wiel biedt eigentijdse en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarnaast werk je bij Van der Wiel in een omgeving waar de gezondheid en de veiligheid van medewerkers altijd voorop staan.

Carrière

Bij Van der Wiel vinden we het belangrijk dat mensen zich kunnen ontwikkelen. We bieden ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen.

Gezondheid

Wie goed in zijn vel zit, presteert beter. Van der Wiel gaat daarom voor gezonde medewerkers. We hebben aandacht voor zaken zoals voldoende beweging, gezonde voeding en voldoende ontspanning.

waarom werken bij van der wiel na 18 jaar nog motiveert

“Al 18 jaar lang een mooi bedrijf om voor te werken.” Bart bij de Leij vertelt:

Werken bij Van der Wiel

“Ik werk al bijna 18 jaar voor Van der Wiel en nog steeds is het een mooi bedrijf om voor te werken. Waarom? In de eerste plaats komt dit door de prettige sfeer en de fijne collega’s. Daarnaast motiveert de veelzijdigheid van het bedrijf omdat het zorgt voor afwisseling in mijn werk als bedrijfsmanager van Infra & Milieu. Infrastructuur, slopen en saneringen wisselen elkaar af met tegenwoordig de nodige aandacht voor moderne contractvormen. In 2014 zijn we teruggegaan naar de basis en dit is een positieve ontwikkeling. Doen waar we goed in zijn is belangrijk, dan blijft Van der Wiel een bedrijf met toekomstperspectief. ”