Totale ontzorging, van onderzoek tot oplevering. Wij hebben ruime ervaring in het groot- en kleinschalig slopen van opstallen. Daarnaast hebben we ruime ervaring in het uitvoeren van bodemsaneringen in Noord- en Midden-Nederland.

Slimme en innovatieve oplossingen bedenken en waarde creëren voor verontreinigde locaties is ons doel, waarbij wij het complete proces van onderzoek tot oplevering realiseren met mogelijkheden voor een lumpsum uitvoering.

Het bedenken van alternatieven en werk met werk maken

Sloopwerk

We zorgen voor het totale projectmanagement en we slopen met een circulaire gedachte. In het kader van circulariteit bekijken wij de mogelijkheden om op locatie te breken, waarbij het uitkomende materiaal op locatie hergebruikt kan worden.

Bodemsanering

Onze uitdaging is het realiseren van een passende oplossing voor verontreinigde locaties, waarbij de exploitatie een positief resultaat geeft. Dit doen wij veelvuldig voor projectontwikkelaars en ontwikkelende bouwers. We proberen functiegericht te saneren om kosten te besparen en werk met werk te maken. Afzet en leverantie van schoon materiaal zijn onderdelen waar wij met onze verschillende disciplines goed in zijn!

Certificering

Van der Wiel is gecertificeerd voor de BRL SVMS-007: Veilig en milieukundig slopen en de BRL 7000: Uitvoering van (water)bodemsaneringen, protocol uitvoering landbodemsaneringen met conventionele methoden 7001.

Kom jij ons versterken?

Kom jij met jouw expertise ons ‘Wielerteam’ versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons topprestaties willen leveren.

Werken bij