Van der Wiel is expert in het uitvoeren van infrastructurele werken zoals het bouw- en woonrijp maken van woninglocaties, reconstructies van wegen, riolering en bestrating en het realiseren van natuurbouwprojecten.

Van der Wiel is uw specialist in de grond-, weg- en waterbouw. Of het nu gaat om de inrichting van een woonwijk, het aanleggen van riolering, sloopwerk of bodemsanering.

Van ontwerp
tot en met realisatie

Of het nu gaat om het inrichten van een woonwijk, aanleggen van riolering, aanbrengen van voorbelasting of de realisatie van een nieuw centrumplan, al dan niet gecombineerd met sloopwerk of bodemsanering, Van der Wiel is uw specialist. Bent u op zoek naar een partij die het volledige ontwerp- en bouwproces voor u verzorgt? Dan bent u bij ons op de juiste plek.

Van der Wiel is als initiatiefnemer, partner of uitvoerder betrokken bij uiteenlopende projecten. Wij ontwerpen, realiseren en begeleiden infraprojecten in Noord- en Midden-Nederland. Wanneer u een compleet project bij ons onderbrengt, ligt de volledige verantwoordelijkheid bij ons. Deze verantwoordelijkheid nemen wij graag.

Ingenieursdiensten

Onze ingenieurs, tekenaars en werkvoorbereiders ontwerpen met oog voor detail, veiligheid en functionaliteit. Onze specialisten vragen de vergunningen aan en zorgen voor oplossingen die innovatief, effectief én duurzaam zijn.

Design & Construct

We verzorgen het liefst complete trajecten op basis van Design & Construct. Bij een Design & Construct contract is de opdrachtnemer verantwoordelijk voor het ontwerp van infrastructuur en uitvoering. Onze specialisten zijn in te zetten tijdens het gehele proces: van schetsfase tot en met realisatie en onderhoud.

Slim en duurzaam samenwerken

Samen tot slimme oplossingen komen, dat is de kracht van Van der Wiel. We zijn niet alleen sterk in civiele techniek, maar onderscheiden ons door de combinaties met natuurontwikkeling, sloop en bodemsanering, logistieke dienstverlening, leveranties en afzet van grondstromen. De samenwerking tussen de verschillende Van der Wiel-disciplines benutten we optimaal met als resultaat: totale ontzorging van de klant. Door werkzaamheden en expertises te combineren werken we slimmer, goedkoper én efficiënter.

Direct contact?

Bart bij de Leij
Bedrijfsmanager

Kom jij ons versterken?

Kom jij met jouw expertise ons ‘Wielerteam’ versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons topprestaties willen leveren.

Werken bij