Op het voormalige terrein van Vanboeijen worden 400 woningen gebouwd in een groene omgeving. Van Wijnen Projectontwikkeling Noord BV is projectontwikkelaar van het woonpark Diepstroeten, aan de rand van Assen. De vormgeving van het woningplan is gebaseerd op landschappelijke en natuurlijke waarden. De groene opzet, de ruimtelijkheid en de ligging is uniek en spreekt de kopers erg aan.

Projectdetails

Locatie:
Diepstroeten te Assen
Toegepaste expertises:
Andere projectgegevens:
  • Opdrachtgever
    Van Wijnen Projectontwikkeling Noord BV
  • Contractvorm
    Bouwteam
  • Uitvoering
    2016 – heden

Herinrichting

Nadat de bestaande bebouwing was gesloopt (in opdracht van Stichting Vanboeijen), hebben we in opdracht van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord BV de openbare ruimte ontworpen en ingericht. Bij het ontwerp hebben we nauw samengewerkt met een stedenbouwkundige en de gemeente Assen. Voor de uitvoering zijn werktekeningen en een RAW-bestek opgesteld. Op basis van bestek en werktekeningen is het terrein bouwrijp gemaakt en de coördinatie verzorgd voor de aanleg van de nutsvoorzieningen in het plan. Aansluitend wordt het terrein gefaseerd woonrijp gemaakt. Naar verwachting is het gehele project in 2023 gereed.

Kom jij ons versterken?

Kom jij met jouw expertise ons ‘Wielerteam’ versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons topprestaties willen leveren.

Werken bij