In opdracht van Frisoplan heeft Van der Wiel de infrastructurele werkzaamheden op het wooneiland Thomashof, gelegen in het schilderachtige Workum, uitgevoerd. Op het eiland krijgen de toekomstige bewoners van de 12 appartementen een prachtige locatie om te wonen en te genieten van het Friese water.

Projectdetails

Locatie:
Thomashof te Workum
Toegepaste expertises:
Andere projectgegevens:
  • Opdrachtgever
    Frisoplan
  • Contractvorm
    Bouwteam
  • Uitvoering
    2022 - 2023

Ontwerp

In nauwe samenwerking met Frisoplan is door ons ontwerpteam een definitief ontwerp gemaakt van de locatie. Daarbij is gekeken naar de grondbalans en hoogte van het terrein, de optimale breedte van de omringende watergangen en de inrichting en indeling van het terrein (groen, verhardingen en steigers).

Bouwrijp en woonrijp

De civiele werkzaamheden bestaan onder andere uit het realiseren van de bouwplaats, het aanbrengen van de riolering, het op hoogte brengen van de locatie, het realiseren van 12 aanlegsteigers en de overige woonrijpwerkzaamheden op het eiland. Deze werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van de verhardingen (verhard en semi-verhard), het aanplanten van bomen en het plaatsen van bankjes.

Kom jij ons versterken?

Kom jij met jouw expertise ons ‘Wielerteam’ versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons topprestaties willen leveren.

Werken bij