Voor het transport van asfalt in Noord Nederland kunt u ook terecht bij Van der Wiel Transport. Bij de aanleg van asfalt is er vaak sprake van een complexe logistieke uitdaging qua planning, venstertijden en dergelijke. Dit specialisme en het zorgdragen voor een vooraf afgesproken planning is in goeie handen bij ons!

Projectdetails

Locatie:
Noord Nederland
Toegepaste expertises:
Andere projectgegevens:
  • Opdrachtgever
    diversen

8×4 + dieplader

Onze 8×4 auto’s worden in het asfaltseizoen gebruikt om asfaltsets te transporteren. Daarnaast kunnen onze containerauto’s eigen asfaltbakken en 10 m3 containers plaatsen voor het schoonmaken van de achterkant van de voertuigen.

Freesasfalt

Ook beschikken wij over diverse geïsoleerde kippers voor het transport van het warme asfalt. Op moeilijk bereikbare locaties doen we dat met onze 10×4 of 10×6 auto’s en zetten we de kiptrailers in op de locaties waar veel asfalt verwerkt moet worden. Uiteraard kunnen onze voertuigen ook laden onder de frees en het freesasfalt afvoeren naar een locatie voor opslag of verwerking.

Veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Alle voertuigen zijn voorzien van achteruitrijpiepers en 360 graden zicht. Al onze chauffeurs hebben hun GPI-certificaat en dragen volledig reflecterende kleding, eventueel naar wens van onze klant. Daarnaast kunnen onze chauffeurs op hun tablets werken met de door u als klant aangewezen apps.

Kom jij ons versterken?

Kom jij met jouw expertise ons ‘Wielerteam’ versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons topprestaties willen leveren.

Werken bij