Kijlstra Riolering is leverancier van complete rioleringssystemen van beton, zoals buizen, putten, duikers, uitstroombakken, stuwen en diverse specialiteiten. Kijlstra Bestrating levert diverse bestratingsmaterialen voor de professionele markt en sierbestrating via een dealernetwerk. Sinds jaar en dag is Van der Wiel ‘huistransporteur’ voor Kijlstra.

Projectdetails

Locatie:
Noord- en midden Nederland en Duitsland
Toegepaste expertises:
Andere projectgegevens:
  • Opdrachtgever
    Kijlstra Riolering en Bestrating BV

Bouwmaterialentransport

Dagelijks rijden er vanuit de centrale planning van Kijlstra 8 auto’s van Van der Wiel Transport in de kleuren van Kijlstra. Ze leveren bouwmaterialen door geheel Nederland. De vrachtwagens hebben een bouwmaterialentrailer met kraan, waardoor er zelf geladen en gelost kan worden op verschillende locaties bij de diverse afnemers.

Kennis

Het diverse en brede assortiment van Kijlstra Riolering en Bestrating vergt veel kennis van de chauffeurs.  Zij zorgen voor het laden van de juiste materialen voor de juiste afnemer. Van rioleringsbuizen en putten tot pakken met bestratingsmaterialen.

Kom jij ons versterken?

Kom jij met jouw expertise ons ‘Wielerteam’ versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons topprestaties willen leveren.

Werken bij