Van der Wiel Transport is een van de grootste transporteurs in Noord-Nederland voor het specialistisch kippertransport. Met een breed wagenpark met 8×4, 8×8, 10×4, 10×6, containerauto’s en kippertrailers kan Van der Wiel de klant altijd voorzien van de juiste materialen op de juiste plaats.

Projectdetails

Locatie:
Nederland
Toegepaste expertises:
Andere projectgegevens:
  • Opdrachtgever
    diversen

8×4

Onze 8×4 vrachtwagens worden gebruikt in het asfaltseizoen voor het transporteren van de asfaltsets. Een aantal is voorzien van een containersysteem, waarmee we bij diverse klanten containers kunnen plaatsen en afvoeren.

8×8

Voor de leverantie van materialen, waarbij geen verharding aanwezig is, zoals zandbanen et cetera zijn onze 8×8 vrachtwagens zeer geschikt. Een mooi voorbeeld is de leverantie van ca. 2.500.000 m3 zand voor het nieuwbouwproject Weespersluis in de Bloemendalerpolder te Weesp.

10×4 / 10×6

Voor het grotere kipperwerk (31 ton-22 m3), waarbij sprake is van grote hoeveelheden los gestort materiaal over een relatief korte afstand, met op de laad- of loslocatie beperkte ruimte, zijn de 5-assers van Van der Wiel Transport uitermate geschikt. Alle 5-assers zijn voorzien van overdrukinstallaties met actieve koolfilters, waardoor onze chauffeurs bij bodemsaneringswerken veilig kunnen werken.

Kiptrailer

Onze kippertrailers worden ingezet voor los gestorte materialen over lange afstanden in grote hoeveelheden. Van zand en grond tot grind of met een geïsoleerde kiptrailer asfalt transporteren, het past allemaal binnen het pakket van Van der Wiel Transport.

Kom jij ons versterken?

Kom jij met jouw expertise ons ‘Wielerteam’ versterken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen die samen met ons topprestaties willen leveren.

Werken bij